Leden Music All

DE LEDEN

Music All is een musicalvereniging met circa 40 fanatieke leden. We zijn een zeer gemêleerd gezelschap; mensen die allemaal houden van zingen, acteren en dansen. De nadruk ligt op musicalrepertoire en in dat genre presenteren we kwalitatief hoogstaande producties aan het publiek, gecombineerd met een groot enthousiasme en gezelligheid binnen de vereniging.

Wij zijn: Marie, Helen, Henk, Marjon, Roy, Marjolein, Jolanda, Marina, Janet, Kelly, Martine, Michelle, Ragna, Bert-Jan, Jan, Nora, Maurice, Ewald, Romy, Anne, Stefan, Fenny, Juriën, Fieke, Aniek, Monique, Hanaen, Yessie, Henk, Carolien, Annelot, Sherin, Céline, Titia, Pam en Floor.

Deel jij onze passie voor musical? Music All heeft op dit moment ruimte voor nieuwe leden. 
Kom een keertje meedoen. Music All repeteert elke woensdagavond aan de Poolmansweg in Enschede.
Stuur een mail en je ontvangt een uitnodiging van ons.

Twee keer per jaar organiseren wij onze ‘Music All Try-out Night’, een open repetitie met als doel om potentiële leden enthousiast te maken. Deze avond wordt via verschillende kanalen gepromoot; dus houd vooral onze social media in de gaten.
De avond start met een korte video waarin Music All geïntroduceerd wordt en daarna wordt er gestart met een workshop waarin voor iedereen een nieuw nummer in regie en zang wordt gezet, aangevuld met zang- en speloefeningen. Dit alles onder leiding van ons artistiek team.
Dé kans om in één avond te zien wat Music All te bieden heeft!


Leo Bekendam

LEO BEKENDAM

MUZIKAAL LEIDER

In 1989 begon Leo Bekendam aan zijn studie klassiek piano aan het conservatorium te Enschede. Allereerst bij Pierre Ruhlmann en later bij Tamara Pospiszyl. Vanaf zijn eerste studiejaar was Leo lid van het gemengde kamerkoor van het conservatorium en zong hij vele concerten onder verschillende Nederlandse en internationale dirigenten. Tijdens zijn studie begeleidde hij tevens vele zangers. Zijn voorliefde voor de menselijke stem en in het bijzonder de koorzang heeft hem doen besluiten in 1993 ook koordirectie te gaan studeren bij Kees Stolwijk.
In deze tijd begon hij als dirigent van de parochiekoren van de Petrus en Paulus parochie in Goor, met uitzondering van het kinderkoor en het jongerenkoor. In totaal was Leo meer dan zeven jaar betrokken als musicus verbonden aan deze parochie. Ook was hij betrokken bij de oprichting van het ‘in between’ koor van deze zelfde parochie: een groep enthousiaste zangers in de leeftijd van 20 tot 40 jaar die het jongerenkoor waren ontgroeid en muzikaal geen aansluiting vonden bij het gemengde volwassenen koor.
Ook heeft Leo enkele jaren gewerkt als invaldirigent en als gastkoorzanger bij het CREA-koor verbonden aan de universiteit van Amsterdam. Hij werkte hier mee aan grote werken waaronder de Matthäus Passion van Bach, uitgevoerd in de Westerkerk en de opera Don Quichotte van Massenet, uitgevoerd in de Westergasfabriek.

In 2010 begon Leo om samen met de Engelse zanger Russell Hibberd koorscholingscursussen te geven, waarin zo veel mogelijk facetten van de koorzang aan bod komen. Vanuit de eerste cursus is het kamerkoor Ton sur Ton ontstaan welke nog steeds onder leiding staat van Leo.

In 2007 kwam Leo in aanraking met het Enschedese muziektheatergezelschap Music All. Hier werkte hij, als 2e dirigent, mee aan het instuderen van Het Middernachtsbal en een musicalbewerking van de opera Carmen van Bizet. In 2011 werd Leo gevraagd om het spreekwoordelijke stokje van 1e dirigent Bernie Meems over te nemen en sindsdien is Leo de vaste muzikaal leider van Music All.


Tasco Silva

TASCO SILVA

REPETITOR / PIANIST

Tasco Silva (1978) studeerde piano klassiek bij Marius van Paassen aan het conservatorium in Enschede. Hier behaalde hij zijn diploma in 2005. Tijdens (en na) zijn studie kwam hij, in het kader van de zogenaamde ‘liedklas’-projecten, in aanraking met liedbegeleiding. Dit beviel hem zozeer dat hij deze studierichting is gaan volgen tijdens de 2e Fase, de vervolgopleiding van het conservatorium. In en buiten de liedklas-projecten werkte hij regelmatig samen met diverse zangers. Tijdens de 2-jarige vervolgopleiding (2e Fase) aan de Messiaen academie studeerde Tasco bij Marien van Nieukerken. Ook heeft hij diverse masterclasses gevolgd, o.a. bij Clemens Rave, Einar Steen Nockleberg, Nelly Ben Or en Sampsa Konttinen.
Verder verleende hij medewerking aan verschillende projecten, waaronder muziektheater (‘Und dann bleibt nur der Schmerz’), diverse musicals (Jekyll and Hyde, Kiss me Kate, Titanic, Carmen) en operette (Der Bettelstudent).

Tasco is werkzaam als piano- en keyboarddocent in Nederland en Duitsland en is verder repetitor en begeleider van verschillende koren.

Hij is de vaste repetitor en pianist van Music All sinds 2004.


Nadieh Tigchelaar

NADIEH TIGCHELAAR

REGISSEUR

Nadieh Graumans-Tigchelaar (1989) studeerde in 2012 af als theaterdocent en maker aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en slaagde in 2017 voor haar Master Kunsteducatie. Ze is een veelzijdige theatermaker die zowel voor als op het podium staat. In Enschede maakt Nadieh educatieprogramma’s bij Theater Sonnevanck en voorstellingen met jongeren bij de Theatermakerij. Ook speelt zij voor Theater Sonnevanck de voorstellingen De Kleine Berenjacht, op scholen voor ernstig meervoudig beperkte kinderen, en Vita, een theatrale rondleiding door Rijksmuseum Twenthe.

Na jaren vast als theaterdocent en entertainer te hebben gewerkt, richt Nadieh begin 2017 haar eigen bedrijf op: Nadieh: Zang, Theater & Regie. Hierin combineert ze al haar passies. Zo werkt Nadieh als zangeres en actrice, waarbij ze vaak optreed met haar duo Skinny Boy & Curly Sue. Daarnaast ontwerpt ze theatrale concepten voor bedrijven op aanvraag, zoals musicals waarin 6 tot 100 kinderen mee kunnen spelen. Nadieh balanceert in al haar werk tussen kunst, entertainment en onderwijs. Zo doet zij naast haar uitvoerende opdrachten ook onderzoek naar het nabespreken van theater met kinderen voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Sinds 2019 is Nadieh regisseur bij Music All Enschede.