30-11-2012 en 1-12-2012 | Stadstheater De Bond, Oldenzaal

Op 30 november en 1 december 2012 bracht Music All 3 keer de van den Ende musical ‘Joe de Musical’ op de planken in het Oldenzaalse Stadstheater De Bond.

De beide avondvoorstellingen waren volledig uitverkocht en een enthousiast publiek zat in de zaal. Na elke voorstelling werd Music All overladen met enkel lovende reacties van bezoekers bestaande uit vrienden, familie, collega-verenigingen en andere musical-liefhebbers. De recensie van Koen Edeling van TC Tubantia kopte “Meeslepend drama op goede muziek” en was ook een zeer positieve recensie. Koen van Dijk (1 van de 2 mannen achter de originele Joe) stuurde een reactie dat de beelden prachtig waren en familie van hem in de zaal had gezeten en zeer enthousiast waren.

De muzikale leiding was in handen van onze eigen professioneel dirigent Leo Bekendam. Regie en lichtontwerp was in handen van professioneel regisseur Richard Sprokkereef. Lichttechniek werd uitgevoerd door Bas Berensen, freelance lichttechnicus die Europees gevraagd wordt voor velerlei opdrachten waaronder de NRO. Het geheel werd begeleid door een 12-koppige band, waaronder onze eigen pianist Tasco Silva.

Foto’s:

Agenda:

No results found.