Wij zijn voor onze musicalvereniging Music All Enschede op zoek naar jou als vaste regisseur. Jij hebt als regisseur ervaring met musicals. Jij bent iemand die de groep duidelijk durft aan te geven welke richting je op wilt, omdat je een heldere visie voor ogen hebt. Jij kunt met jouw enthousiasme de groep, maar ook elk lid van de groep individueel motiveren en daarmee iedereen laten stralen in zijn/ haar eigen kracht/talent.


Samen met onze dirigent, Leo Bekendam, en onze pianist/repetitor, Tasco Silva, vorm je ons artistiek team. Jullie streven ernaar, door middel van een goede samenwerking en voorbereiding, het beste te halen uit de muziek, regie en choreografie. Het is gewenst dat je in de regio Twente woont en ervaring met choreograferen is een pré.


Vergoeding is op ZZP-basis.Wie is Music All Enschede?
Music All Enschede is een levendig, eigentijds en kwalitatief hoogstaand amateur musicalgroep met een professioneel artistiek team.

We bestaan uit ruim 30 leden vol met passie voor musical. Al sinds 1950! Music All biedt kwalitatief hoogstaande producties en optredens, gecombineerd met een groot enthousiasme en gezelligheid binnen de vereniging.

Music All stond in de theaters met onder andere musicals als ‘Beauty and The Beast, ‘Carmen’, Heerlijk Duurt Het Langst’ en ‘Little Shop of Horrors’. Music All wil iedere 2 jaar een musicalproductie op de planken brengen en tussentijds zijn er optredens. De tussentijdse optredens zijn om ander musical- repertoire te laten horen, maar soms zijn dit ook promotionele optredens voor een productie. 


Music All presenteert zich altijd als musicalgroep, dus elk optreden bevat de musical-disciplines zang, spel en regie. Soms komt daar ook choreografie bij kijken.

Music All ontving al meerdere malen nominaties voor een Amateur Musical Award (Beauty & The Beast, 2015 en Heerlijk Duurt Het Langst, 2017).

Music All repeteert in een 5 wekelijkse cyclus, waarvan 3 repetities worden besteed aan zang, 1 repetitie aan regie en 1 repetitie aan het samenbrengen van zang en regie/choreografie. 

We hebben eens in de twee jaar een productie, waarbij van jou verwacht wordt dat je de gehele productieperiode betrokken bent om je zo goed mogelijk te kunnen verdiepen in het stuk, maar ook een fijne samenwerking kunt creëren met het artistiek team en de groep.


Music All is een groep met enorm veel enthousiasme, maar heeft ook duidelijke opdrachten en sturing nodig.

Interesse? 
Denk je na het lezen van deze vacature: “Hé, dat ben ik!”, stuur dan jouw cv en motivatie naar ons secretariaat (Marjolein Meijer) : secretariaat@music-all.nl.

 De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 september 2019. In september zullen de gesprekken plaatsvinden.