Op 2 en 3 november speelt musicalvereniging Music All Enschede de komische horror-musical Little Shop of Horrors. Alle spelers en het ensemble zijn al druk bezig met het instuderen, zodat alle bezoekers in Schouwburg Hengelo een geweldige avond beleven. Maar, de vereniging is nog op zoek naar één rol: dé stem. Deze stem vertelt live aan het begin van de voorstelling een kort verhaal. En die stem kun jij zijn! Dus, wil je graag een keer meemaken hoe het er voor en tijdens een voorstelling aan toe gaat, maar vind je het best spannend om ook op het podium te staan? Dan is dit je kans. Heb je een goede stem: geef je nu op!

Je maakt het hele proces van voorstellingsdagen in een groot theater mee en je leest de tekst live aan het begin van de voorstelling. Daarna neem je plaats in de zaal en kijk je de voorstelling vanaf een mooie plek, waarbij je beide avonden ook iemand gratis mag meenemen.

Stemeisen

De stem voldoet aan het volgende om de sfeer voor de voorstelling neer te zetten: je moet een donkere, duistere, lage stem hebben, de juiste intonatie kunnen geven (dus niet eentonig spreken), goed verstaanbaar zijn en een goede articulatie hebben. Gezien de eisen zijn we op zoek naar een mooie mannenstem.

De tekst

Denk jij dat je onderstaande tekst spannend kunt vertellen, vragen we je om deze tekst in z’n geheel te spreken zoals jij denkt dat ‘ie moet klinken. Doe dit als mp3, zonder omgevingsgeluiden. De mp3 moet duidelijk terug te luisteren zijn. Slechte opnames kunnen jammer genoeg niet worden beoordeeld.

“Op de dertiende dag van de maand februari aan het begin van een decennium, niet zo gek lang voor het onze, werd het menselijk ras opgeschrikt door de meest dodelijke bedreiging van zijn hele bestaan. En deze angstaanjagende vijand verscheen, zoals zulk soort vijanden wel vaker doen, op de meest onschuldige en meest onwaarschijnlijke plek die je je ooit zou kunnen voorstellen…”

Oproep

Als jij dé stem hebt, stuur je mp3 dan op aan productie@music-all.nl!
Vermeld daarbij je naam, email-adres en telefoonnummer. Doe dit uiterlijk woensdag 26 september. We maken de winnaar bekend tijdens het UITfestivalop 30 september op de Oude Markt in Enschede. Daar treedt Music All op met een aantal nummers uit Little Shop of Horrors. Op de Facebook-pagina en de website van Music All wordt vermeld hoe laat de optredens zijn en wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt.

Als er vragen zijn, kunnen deze ook naar productie@music-all.nl worden gestuurd.