• May 26, 2017, All day

Lees op deze pagina de recensie van Heerlijk duurt het langst.

——-

Music All speelt 26 t/m 28 Mei 2017 de komische musical ‘Heerlijk Duurt Het Langst’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink! Na het succes van de jubileum-megaproductie “Beauty And The Beast” in het Wilminktheater gaat Music All met deze musical terug naar de foundation in het intieme De Kleine Willem (vroegere Kleine Zaal van de Twentsche Schouwburg).

Humor, nostalgie, prachtige liedjes en de fleurige 60’s zijn de ingrediënten voor deze succesvolle musical, met ‘heerlijke’ hits als Op een mooie Pinksterdag, Kom Kees en Zeur niet.

Koop kaarten:

Vrijdag 26 Mei 2017 – 20:30 uur
Zaterdag 27 Mei 2017 – 20:30 uur
Zondag 28 mei 2017 – 14:30 uur

Verhaal:

Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden. En dat alles gesitueerd in de jaren zestig, een van de meest opmerkelijk decennia uit de afgelopen eeuw. Annie Schmidt op haar best!