Musical is voor iedereen en dat doen we samen!

Steun ons

De kunst- en cultuursector heeft het zwaar in deze zwakke economische tijden en is steeds meer afhankelijk geworden van particuliere financieringsbronnen. Draagt u Music All, één van onze leden of de cultuur een warm hart toe? Dan kunt u uw steentje bijdragen door ons te sponsoren. Amateurtheater kan alleen bestaan met enthousiaste mensen, u en wij samen!

Bekijk hieronder onze sponsormogelijkheden en neem contact met ons op indien u meer informatie wenst.

Clubwassen

Bij Perfect Carwash Enschede kunt je een GRATIS Perfect Washcard koppelen aan Music All Enschede.
Je profiteert van de korting op de Perfect Washcard en Music All Enschede profiteert van je wassingen bij Perfect CarWash Enschede. Als je namelijk bij het aanschaffen van een Washcard bij de kassa aangeeft dat je Music All wilt steunen, wordt 2,5% van je totaalbedrag 1x per jaar geschonken aan ons: dit noemen we clubwassen!
Met een Perfect WashCard kan je de wasbeurten voor je voertuig snel, veilig en gemakkelijk kunt betalen. Deze kaart kun je voorzien van een prepaid was-tegoed vanaf minimaal € 20,00. Met de Perfect WashCard krijg je aantrekkelijke kortingen op alle was- en poetsprogramma’s van Perfect Carwash en kun je GRATIS gebruik maken van de professionele stofzuigerinstallatie. Je eigen Perfect Washcard is dus geheel kosteloos.

Vraag een wash card aan

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je heel gemakkelijk zelf een financiële bijdrage leveren aan Music All, zonder dat het jou een cent extra kost! Wanneer je bijvoorbeeld online iets wil bestellen bij bijvoorbeeld Bol.com of online een pizza wil bestellen via Thuisbezorgd, doet dit dan door eerst te klikken op de knop hieronder.

Bestel via sponsorkliks

Donatie

Wilt u Music All Enschede steunen door (eenmalig) te doneren? Uw steun draagt direct bij aan het bestaan van onze vereniging en het realiseren van onze musicalproducties en uitvoeringen.

Fan

Music All biedt u de mogelijkheid officieel fan te worden. Uw steun draagt direct bij aan het realiseren van onze musicalproducties en uitvoeringen en wij bieden u veel leuke extra’s.

Sponsorpakket

Music All biedt u verschillende sponsorpakketten aan. Uw steun draagt direct bij aan het realiseren van onze musicalproductie Denk bijvoorbeeld aan kostuums, techniek, decor en grime. Maar ook andere vormen van sponsoring zijn ook mogelijk. Samen bespreken we de mogelijkheden.