Musical is voor iedereen en dat doen we samen!

Music All Enschede
Wilminktheater,
Wenninkgaarde 40-42, 7511PH Enschede


PAY. Zaal

vr 4 nov 2022
za 5 nov 2022

Aanvang 20.00 uur

Musicalgezelschap Music All Enschede speelt op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in het Wilminktheater de hartverwarmende en magische Broadway-musical Big Fish. Het belooft een spektakel te worden waarin iedereen meegenomen kan worden in het ontroerende en grappige verhaal…

Big Fish neemt je mee in het grootser-dan grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die, als we zijn eigen verhalen mogen geloven, een buitengewoon leven leidt. Vol enthousiasme vertelt hij zijn zoon Will over zijn spectaculaire avonturen vol heksen, reuzen en zeemeerminnen. Als Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en zijn vaders gezondheid verslechtert, hoopt hij achter de waarheid te komen. Was zijn vader een enorme fantast en verzon hij de wereld bij elkaar? Of klopt er toch iets van zijn grootse avonturen…?

Big Fish is een Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De prachtige muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party). Teksten zijn van John August met een Nederlandse vertaling van Mark van der Heijden.

De musical wordt live begeleid door een orkest onder leiding van Leo Bekendam met Tasco Silva op piano. Regie is in handen van Bart Peeters Weem.

Laat je meeslepen door een musical vol uitzinnige en magische personages, spectaculaire avonturen en een hartverwarmend verhaal. Music All kijkt er naar uit iedereen weer terug te zien in het theater!

Kaartprijs: € 25,- inclusief koffie/thee, garderobe en pauzedrankje.