Uitreiking bijdrage Music All ClubWas-avond / 10 juni 2021

CLUBWASSEN bij Perfect CarWash Enschede
Gratis altijd korting & Music All helpen !

Bij Perfect Carwash Enschede kunt je een GRATIS Perfect WashCard koppelen aan Music All Enschede.
Je profiteert van de korting op de Perfect WashCard en Music All Enschede profiteert van je wassingen bij Perfect CarWash Enschede.

Bij Perfect Carwash Enschede kun je namelijk kiezen voor een persoonlijke GRATIS Perfect WashCard waarmee je wasbeurten voor je voertuig snel, veilig en gemakkelijk kunt betalen. Deze kaart kun je voorzien van een prepaid was-tegoed vanaf minimaal €20,00. Met de Perfect WashCard krijg je aantrekkelijke kortingen op alle was- en poetsprogramma’s van Perfect Carwash en kun je GRATIS gebruik maken van de professionele stofzuigerinstallatie. Je eigen Perfect Washcard is dus geheel kostenloos.

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in op het formulier onderaan de pagina en print het formulier dat je via de mail krijgt uit en lever dit in bij de kassa van Perfect Carwash Enschede. Je krijgt dan direct een WashCard waarmee je direct altijd korting krijgt. Bij de kassa kun je deze WashCard altijd opwaarderen met een tegoed en naast korting extra gebruikmaken van acties en van de Perfect CarWash ClubWassen avond!

Daarnaast houdt Perfect Carwash van alle aanmeldingen voor Music All Enschede de totale wassingen bij. Van dit totaal bedrag word een percentage éénmaal per jaar geschonken aan Music All Enschede.

Heb je al een washcard van Perfect Carwash? Geen probleem, deze kun je bij de kassa aanmelden voor het ClubWassen of het koppel-formulier helemaal onderaan even invullen en meenemen naar de kassa.

Extra! Clubwas-avond!

Naast het sparen zal Perfect Carwash Enschede éénmaal per jaar een ClubWas-avond organiseren. Van elke auto die op deze dag gewassen wordt zal €5,- worden opgepot en naar rato verdeeld worden aan Music All en andere deelnemende clubs, stichtingen en goede doelen. Hoe tof is dat ?!?

MUSIC ALL WASHCARD CLUBWASSEN

Win-win situatie eigenlijk want je krijgt altijd korting en helpt Music All doordat Perfect CarWash per wassing € doneert!
Music All Enschede is dankbaar voor Perfect Carwash Enschede die dit initiatief heeft ontwikkeld om maatschappelijk cultureel verantwoordelijk te willen zijn door het cultuurveld te ondersteunen.
Het kost jou niets (alleen een minuutje om even het onderstaande formulier in te vullen haha!)

Vul je het formulier in, print je het en geef je het af aan de kassa van Perfect Carwash Enschede ? TNX!

ClubWassen met nieuwe WashCard

(Heb je al wel een WashCard vul dan het formulier daaronder in, scheelt weer een minuutje extra)

Bij een zakelijke WashCard hier je bedrijfsnaam vermelden
Noteer hier je voor- en achternaam
Noteer hier je telefoonnummer
bv 7544 MA
Wijze van noteren: bv 01-01-1950
Noteer (indien administratief gewenst) je kenteken. Je kunt natuurlijk met meerdere auto's gewoon op 1 WashCard
De ingevulde gegevens worden door Music All niet opgeslagen enkel aan Perfect Carwash verstrekt om uw aanvraag te verwerken.

Deze gegevens worden door ons niet aan derden gedeeld en uw gegevens worden NIET opgenomen in het Marketing-bestand van Music All.
Dit volgens de AVG Privacy-wetgeving.

Wilt u wel uw mail-adres toegevoegd zien aan onze periodieke nieuwsbrief kunt u dat bevestigen in de ontvangstbevestigingsmail die u van ons ontvangt.

ClubWassen met reeds bestaande WashCard

Vul de code die vermeld staat op je Perfect CarWash WashCard hier in.
Noteer hier je voor- en achternaam
Bij een zakelijke WashCard hier je bedrijfsnaam vermelden
Noteer hier je telefoonnummer
De ingevulde gegevens worden door Music All niet opgeslagen of aan derden gedeeld.
Dit volgens de AVG Privacy-wetgeving.