18-09-2015, 19-09-2015 en 20-09-2015 | Wilminktheater, Enschede

In 2015 bestond Music All 65 jaar en bracht het wereldberoemde sprookje van Disney op de planken in 3 voorstellingen in Het Wilminktheater in Enschede. De familiemusical ‘Beauty & The Beast’ was te zien op vrijdag 18 en zaterdag 19 september 2015 en speciaal voor de hele familie koos Music All voor een zondagmiddag-matinee op 20 september 2015. Deze middag was tevens bijzonder, omdat tijdens deze voorstelling 2 Tolken Gebarentaal aanwezig waren.
Alle rollen in Beauty & The Beast werden gezongen en gespeeld door eigen leden, met uitzondering van de rol van Jakopje. Voor deze rol werd een speciale auditiedag georganiseerd waarbij uit meer dan 70 aanmeldingen 3 geweldige Jakopjes werden gekozen.
Na elke voorstelling werd Music All overladen met enkel lovende reacties van de enthousiaste bezoekers: “Music All was boven zichzelf uitgestegen!”.
De muzikale leiding was in handen van onze eigen professioneel dirigent Leo Bekendam. De regie was in handen van Panda van Proosdij (winnares van een Amateur Musical Award). Het geheel werd begeleid door een 17-man orkest van het Projectorkest Twente, waaronder onze eigen pianist Tasco Silva.

Cast:

Belle – Marjolein Meijer
Beest – Christiaan Lubbers
Lumière – Martin Bouman
Mevrouw Pot – Loes Berends
Gaston – Erik Klinkhamer
Lefou – Francesco Bekkema
Tickens – Mark Borgert
La Commodia – Helen Hendriks-Steenhuis
Babette – Jolanda van Dijk
Monsieur d’Oncre – Léon Berkenbosch
Maurice – Joris Kemps
Jakopje – Aina Palermo Bellers, Sam de Vries, Veerle van der Koelen

Creatives:

Regie: Panda van Proosdij
Muzikale Leiding: Leo Bekendam
Repetitor: Tasco Silva
Orkest: Het Projectorkest Twente, met pianist Tasco Silva

Foto’s: