Music All Enschede is in samenwerking met Kaliber Kunstenschool op zoek naar Jakopje!

Auditiedag
Zaterdag 18 april 2015
Kaliber Kunstenschool, Willem Wilminkplein 1 in Enschede

Voor de musicalproductie ‘Beauty and the Beast’ van Music All Enschede zijn we op zoek naar 3 jongetjes en/of meisjes om de rol van Jakopje te spelen. Dit is een ontzettend leuke kans om mee te doen en alles achter de schermen te beleven van een grote musical met professionele begeleiding, licht, geluid en een live orkest in een groot theater.

Wie is Jakopje?
Jakopje is het zoontje van Mevrouw Pot, de huishoudster van het kasteel waar het Beest woont. Alle bedienden, inclusief mevrouw Pot en Jakopje zijn betoverd. Jakopje is nu een theekopje, en zijn moeder is een theepot. Hij is een nieuwsgierig, vriendelijk jongetje (of meisje) dat graag bij Belle in de buurt is.
Het is geen grote rol (weinig tekst, bijna geen zang), maar wel een belangrijke aanwezigheid in het verhaal en eentje die voor gelach en ‘aaaah’s’ zorgt bij het publiek.

Wie ben jij?
Als je Jakopje wilt spelen dan ben je:

  • tussen de 6 en 12 jaar oud.
  • max. 1.50m groot.
  • beschikbaar om 1x per maand op woensdagavond tussen 19 en 20 uur te repeteren en af en toe op een zaterdag, in overleg met de regisseur.
  • op 17, 18, 19 en 20 september 2015 beschikbaar om in de generale repetitie en voorstellingen te spelen.
  • hoef je geen acteer- of zangervaring te hebben, maar het helpt wel. In ieder geval moet je durven zingen en goed kunnen oppikken wat de regisseur je aan aanwijzingen geeft.
  • mag je meedoen van je ouders/verzorgers en helpen zij je ook om je aan de repetitietijden en afspraken te houden.

Audities:
De audities zijn op zaterdag 18 april en worden gehouden bij Kaliber Kunstenschool in Enschede. Je kunt je aanmelden door voor 6 april een e-mail te sturen naar auditie@music-all.nl. Meer informatie, waaronder het tijdschema, ontvang je zo snel mogelijk als wij jouw aanmelding binnen hebben.
Tijdens de auditie doen we wat spel- en zangoefeningen met jou en de andere kandidaten. Je hoeft niets voor te bereiden.

www.music-all.nl
www.kaliberkunstenschool.nl