2 en 3 november 2018 | Schouwburg Hengelo

De premiere van onze nieuwe productie ‘Little Shop of Horrors’ is op vrijdag 2 november en ook zaterdag 3 november spelen we deze productie voor jullie! Beide voorstellingen zijn te zien in Schouwburg Hengelo (voorheen Rabotheater).

Verhaal:

De bloemist Seymour Krelborn is een medewerker bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik, wanneer zijn collega Audrey er bij hem op aandringt de nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij mee aan het experimenteren is.
Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant, Audrey II, zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. Met de plant in de etalage bloeit de bloemenwinkel weer helemaal op. Maar tegen wat voor prijs? De plant barst regelmatig in zang uit en blijkt er een dieet van mensenbloed op na te houden. Seymour staat met de rug tegen de muur. Om de bloemenzaak te kunnen redden, ziet hij geen andere uitweg dan over te gaan op moord. Hierdoor groeit de plant als kool, maar is dat het enige waar Seymour zich zorgen om moet maken?